Productfotografie is ons specialisme. Onze productfotograaf Rik Jansen heeft 8 jaar ervaring en maakt foto’s die uw product beter verkopen.

Welk soort productfotografie heeft u nodig?

Wilt u productfoto’s voor uw webshop? Wilt u packshots voor uw folder, brochure, of visitekaartje? Of bent u op zoek naar sfeervolle productfotografie die uw producten een hoog cachet geven?

Bij ons is het allemaal mogelijk. Weet u nog niet wat u nodig heeft? Dan voorzien wij u van advies.

Direct offerte opvragen

Waarom XXL productfotografie?

Supersnelle productfotografie

U wilt zo snel mogelijk beschikken over uw productfoto’s en/of packshots. U levert uw producten aan, en wij gaan direct aan de slag. Geef ons een deadline, en wij houden ons daaraan!

Van small tot XXL producten

Het grote oppervlak van onze studio geeft ons de mogelijkheid om niet alleen hele kleine producten professioneel te fotograferen, maar ook zeer grote!

Betrokken bij het proces of totale ontzorging?

Wilt u volledige controle op het fotografieproces? Dan betrekken we u overal bij. Wilt u dat wij alles regelen en gewoon goede productfoto’s aanleveren? Dat kan ook!

In eigen studio óf op uw locatie

Onze fotostudio bevindt zich op een centrale plek in Nederland. Waar u ook vandaan komt, het duurt nooit lang voordat u met uw producten bij onze studio bent.

Heeft u zélf een geschikte locatie voor de productfotografie? Ook geen probleem: dan komt onze productfotograaf naar u toe.

Naast packshots ook sfeerfotografie

Onze studio is geschikt voor rechttoe-rechtaan productfotografie, maar wij kunnen uw producten ook prachtig sfeervol in beeld brengen. Bijvoorbeeld voor een mooi vormgegeven brochure, waarin u een bepaald gevoel wilt overbrengen.

8 jaar ervaring met productfotografie

Onze productfotograaf Rik Jansen heeft 8 jaar professionele ervaring met productfotografie. Dat maakt hem een specialist op zijn gebied, en dat ziet u terug in de kwaliteit van uw foto’s.

Topkwaliteit tegen scherpe tarieven

De kwaliteit van onze productfotografie behoort tot het hoogste segment in Nederland. Onze tarieven zijn tegelijkertijd scherp. Vraag een offerte op maat aan!

Achteraf bewerken van productfoto’s

Digitale fotografie heeft als groot voordeel dat uw foto’s achteraf op allerlei manieren bewerkt kunnen worden:

  • Wisselen van achtergronden
  • Wegwerken van ‘schoonheidsfoutjes’
  • Delen van foto’s vrijstaand maken
  • Kleuren van producten wisselen

Ook voor dit soort bewerkingen kunt u bij ons terecht.

Wij leveren uw productfoto’s aan hoe u wilt:

Hoe wilt u uw foto’s hebben? CD, DVD of USB-stick, via internet (WeTransfer), in uw Dropbox of via onze website? Het kan allemaal; u bepaalt.

Genoeg gehoord? Vraag een offerte aan!

Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze tarieven óf vraag een offerte op maat aan! Bel (0342 820222) of mail ons op info@xxl-productfotografie.nl. Wij hebben dan wel een foto van uw product nodig om een goede offerte te maken; het formaat en het soort materiaal van uw product is van invloed op de prijs.

Uw gegevens zijn 100% veilig bij ons. Alle productfotografie prijzen zijn exclusief 21% btw.